Logo
banner

Klik for print-venlig udgave

Nye medlemsfordele og tilvalgsmuligheder -

Nye medlemsfordele og tilvalgsmuligheder

Kære AOPA DMU medlem

Fusionen mellem AOPA og DMU har gjort det muligt at tilbyde nye medlemsfordele og mulighed for tilvalg af diverse flyve magasiner. Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde et gratis online abonnement på det amerikanske AOPA Flight Training Magazine. Abonnementet giver samtidigt adgang til en mængde online ressourcer på AOPAs amerikanske hjemmeside og på en række rabatter til biludlejning, hoteller mv. 

Ikke alle vores medlemmer har kendskab til det europæiske AOPA UK magasin og derfor har AOPA UK tilbudt at sende februar og april udgaven til alle AOPA DMU medlemmer, helt uforpligtende og gratis og du har sandsynligvis allerede modtaget bladet i posten indenfor den seneste uge. 

Vigtigt: 

Ønsker du at tegne abonnement på AOPA UK Magasinet, AOPA Pilot eller FLYV så kan du gøre det som selvbetjening via www.motorflyvning.dk. Alternativt kan du skrive en email til sekretariatet på info@motorflyvning.dk. Ønsker du at tegne et gratis abonnement på Flight Training Magazine så brug linket nedenfor.

Husk at tilmelde dig AOPA UK Magasinet hvis du fortsat ønsker at modtage det - også selvom du tidligere har været vant til at modtage det!

Har du i dag et betalt abonnement på AOPA Pilot Magasinet fortsætter dette til den nye pris - se nedenfor.

Vedr. login på motorflyvning.dk: Dit brugernavn er din email adresse. Dit password kan du få tilsendt ved at klikke på linket "Jeg har glemt mit password" lige under login boksen.


AOPA UK Magazine

AOPA UK Magazine udgives af det engelske AOPA og fokuserer på alle aspekter af motorflyvning, lige fra EASA regler over spændende rejse- og flyveoplevelser til anmeldelser af fly og avionics. Du kan se tidligere eksemplarer af bladet her

Hidtil har det engelske magasin været sponsoreret af AOPA UK og sendt gratis til alle AOPA medlemmer som en del af medlemskabet og hvor AOPA DK har dækket porto udgiften for forsendelse til hver enkelt medlem. AOPA UK har nu besluttet fremover at opkræve betaling for trykning af bladet og vi har derfor valgt at gøre bladet til en valgfri tilvalgsmulighed. Magasinet udkommer hver 2. måned

Abonnementpris: 300 kr./år (2019).

Abonnementsprisen er den faktiske kostpris for blad og porto.

 

Online AOPA Flight Training Magazine

Den digitale udgave af det amerikanske AOPA Flight Training Magazine bliver for første gang tilbudt til medlemmer udenfor USA. Bladet tilbydes gratis til danske AOPA medlemmer i som minimum de næste 2 år og samtidig følger en række fordele som normalt er forbeholdt AOPA US medlemskabet:

  • Månedlig on-line udgave af Flight Training Magazine.
  • Adgang til flyvesikkerheds- og uddannelsesmæssig materiale, herunder bl.a. interaktive online kurser,
    videoer og seminarer til at skærpe dine færdigheder som pilot.
  • Eksklusive rabatter på hoteller, udlejningsbiler m.m. 

Du kan gratis tilmelde dig ovenstående via dette link

NB! Har du allerede en konto på aopa.org (f.eks. fordi du i forvejen har tegnet et abonnement på AOPA US Pilot Magazin) skal du logge ind inden du klikker på link'et til AOPA Flight Training Magazine. På den måde tilføjes AOPA Flight Training Magazine til din eksisterende konto.
 

AOPA US Magazine

Det kendte amerikanske magasin, som indeholder masser af artikler om teknik, fly, avionics og gode historier fra flyvningens mangfoldige verden.

Du kan læse artikler fra tidligere udgaver her

Magasinet udkommer hver måned. Et abonnement giver også mulighed for at læse magasinet on-line.

Abonnementspris via AOPA DMU: 525 kr./år (2019)

Abonnementspris via AOPA US: 655 kr./år (2019)

Abonnementsprisen på AOPA US bladet har løbende været stigende de seneste år, dog uden at AOPA DK har hævet prisen, så derfor ser vi os desværre nødsaget til nu at hæve prisen til den faktiske kostpris.

 

FLYV

FLYV er Danmarks ældste flyvetidsskrift, der siden 1928 har spillet en vigtig rolle som bindeled mellem piloter, teknikere og en masse andre mennesker, der på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med flyvning.

Der kan med et enkelt klik tegnes abonnement gennem AOPA DMU på selvbetjeningssiden på www.motorflyvning.dk, dog er det pt. ikke muligt for FLYV at tilbyde en medlemsrabat.

FLYV udkommer hver 2. måned.

Abonnementspris: 390 kr./år (2019)

Link til www.flyv.dk