Logo
banner

Bliv medlem

Motorflyvningens Fællessekretariat er det er det fælles sekretariat for AOPA Danmark og Dansk Motorflyver Union (DMU) og Dansk UL-Flyver Union (DULFU).

Er du GA pilot så bør du være medlem af både AOPA og DMU

AOPA og DMU foreninger har et tæt samarbejde og supplerer hinanden rigtig godt. DMU har en solid lokal forankring gennem et omfattende netvæk af lokale flyveklubber mens AOPA Danmark via IAOPA samarbejdet har et solidt internationalt netværk i ryggen med bl.a. fast repræsentation hos ICAO og fast lobbyist i Bruxelles.

Medlemskab af AOPA tegnes ved henvendelse direkte til info@motorflyvning.dk. Du kan læse nærmere om de forskellige AOPA medlemstyper og medlemsfordele her.

Medlemskab af DMU tegnes via din lokale flyveklub. Du finder detaljer og en liste over DMU klubberne her.

Hvilken foreningen skal du så vælge? Ja i bund og grund mener vi ikke at det skal være et enten-eller men et både-og. Af samme årsag tilbyder de to foreninger en særlig rabat ved krydsmedlemskab. Rabatten betyder at du f.eks. som medlem af DMU kan blive medlem af AOPA for kun kr. 295,- per år. Det inkluderer 6 udgaver af det engelske GA Magazine som er fremragende flyveblad med fokus på Europa.

 

Er du UL pilot er du allerede medlem af DULFU

Det er nemlig DULFU der administrerer certifikater og fly. Læs mere om DULFU her.

 

Har du spørgsmål vedr. medlemskab så skriv til os på info@motorflyvning.dk eller ring på tlf. 78 78 21 90