Logo
banner

Klik for print-venlig udgave

Ny flyforsikringsaftale til AOPA DMU medlemmer -

AOPA DMU har indgået aftale om fordelagtig flyforsikring
AOPA DMU har indgået et samarbejde om flyforsikring med AGD ApS v/Hans J. Christensen  og den tyske forsikringsmægler Peter H. Braasch.

Kære medlem

Vi har gennem de seneste par år oplevet en øget efterspørgsel på hvor man i dag kan tegne flyforsikring. Især nu efter Beta Aviation også er ophørt med at tilbyde forsikringer til GA-området. Har du din flyforsikring hos Beta Aviation i dag, skal du være opmærksom på at Beta Aviation ikke fornyer policen efter udløb af forsikringsperioden. 

Vi ser et behov hos medlemmerne for at AOPA DMU igen kan tilbyde en flyforsikringsaftale. Derfor har vi, på forholdsvis kort tid, fået en samarbejdsaftale i hus. Vi vil fremadrettet arbejde på at få koblet flere medlemsfordele på aftalen. Der gives 10%  AOPA DMU rabat på kasko og ansvar, på de forsikringer, der placeres hos Euro- Aviation. Da Peter H. Braasch er forsikringsmægler, undersøges også andre selskaber for et fordelagtigt tilbud. Placeres forsikringen i et andet selskab, der er billigere end Euro-Aviation - efter de 10 % rabat er fratrukket - gives der i så fald ikke 10 % AOPA DMU rabat hos det andet selskab.

Aftalen omfatter fastvinget fly og helikoptere.

Vores samarbejdspartnere
AGD ApS, Hans J. Christensen har over 30 års erfaring med international flyforsikring og er agent for Peter H. Braach. Hans har gennem de seneste 35 år høstet en solid erfaring med forskellige aspekter af flyvning, bl.a. som salgsdirektør, pilot og instruktør.

Peter H. Braach er et tysk familieejet selskab, grundlagt i 1971, med mangeårig erfaring med bl.a. forsikring af private fly, flyveklubber og flyveskoler.

Ønsker du at indhente et tilbud?
1. Udfyld skemaet - klik her. (Link til AOPA DMUs hjemmeside)

2. Skemaet sendes på mail til AGD ApS, Hans J. Christensen, kontaktoplysningerne finder du i skemaet.

3. Du modtager tilbud direkte fra AGD ApS.

Spørgsmål?
Du er, til en hver tid, meget velkommen til at kontakte:

Hans J. Christensen, AGD ApS
Mobil: 22 23 06 87

E-mail: aviation@aviation.dk

Ovenstående information finder du også på AOPA DMUs hjemmeside.