Husk at meddele hvis du vil fortsætte med AOPA UK bladet -


Husk at meddele os, hvis du fremadrettet ønsker at modtage AOPA UK bladet

- også selv om du tidligere har været vant til at modtage det.

Ikke alle vores medlemmer havde kendskab til det europæiske AOPA UK blad og som tidligere skrevet ud, har AOPA UK sendt februar og april udgaven til alle AOPA DMU medlemmer, helt uforpligtende og gratis. 

Ønsker du at tegne abonnement på AOPA UK bladet eller at fortsætte med at modtage det, som hidtil - gøres dette via selvbetjening på www.motorflyvning.dk. Alternativt kan du skrive en email til sekretariatet på info@motorflyvning.dk

Login på motorflyvning.dk:Dit brugernavn er din email adresse. Dit password kan du få tilsendt ved at klikke på linket "Jeg har glemt mit password" lige under login boksen.

AOPA UK Magazine udgives af det engelske AOPA og fokuserer på alle aspekter af motorflyvning, lige fra EASA regler over spændende rejse- og flyveoplevelser til anmeldelser af fly og avionics. Du kan se tidligere eksemplarer af bladet her

Hidtil har det engelske magasin været sponsoreret af AOPA UK og sendt gratis til alle AOPA medlemmer som en del af medlemskabet og hvor AOPA DK har dækket porto udgiften for forsendelse til hver enkelt medlem. AOPA UK har nu besluttet fremover at opkræve betaling for trykning af bladet og vi har derfor valgt at gøre bladet til en valgfri tilvalgsmulighed. Magasinet udkommer hver 2. måned

Abonnementpris: 300 kr./år (2019). Abonnementsprisen er den faktiske kostpris for blad og porto.

 

AOPA US bladet

Har du i dag et betalt abonnement på AOPA Pilot Magasinet (det amerikanske AOPA blad) fortsætter dette til den nye pris - se tidligere udsendte nyhedsmail.

 

FLYV 

FLYV er Danmarks ældste flyvetidsskrift, der siden 1928 har spillet en vigtig rolle som bindeled mellem piloter, teknikere og en masse andre mennesker, der på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med flyvning.

Der kan med et enkelt klik tegnes abonnement gennem AOPA DMU på selvbetjeningssiden på www.motorflyvning.dk, dog er det pt. ikke muligt for FLYV at tilbyde en medlemsrabat.

FLYV udkommer hver 2. måned.

Abonnementspris: 390 kr./år (2019)

Link til FLYV