Logo
banner

Klik for print-venlig udgave

AOPA DMU nyhedsbrev 12_2023 -
Foto: privat

Vejrinformation med AirportWeather.com
- tilgængelig på app og web

Med AirportWeather.com har du gratis adgang til de seneste vejroplysninger for lufthavne i Europa. Ud over alle tilgængelige METAR/TAF-oplysninger, viser AirportWeather.com aktuelle vejrforhold og en præcis vejrudsigt gældende for 5 timer, for den pågældende lufthavn, uden METAR/TAF. 

Vejrinformationen (inkl. METAR og TAF) præsenteres i et overskueligt dashboard. Et kort viser de aktuelle flyveforhold (VFR, MVFR, IFR og LIFR) og giver også en vejrudsigt for en 5-timers periode (skyer, regn og tordenvejr).

Som pilot, kan du vælge at registrere dig, det er valgfrit og gratis, og giver dig mulighed for at vælge hjemhørende og favorit flyvepladser. Husk også at udføre din flyveplanlægning ud fra de officielle vejrinformationer for at sikre, at du opfylder kravene. 

Brugerne har modtaget AirportWeather.com app og web-adgang meget positivt og har givet værdifuld feedback fra adskillige registrerede piloter og lufthavne. Baseret på den feedback er funktioner som lufthavnsinformation og sidevind på landingsbanen blevet tilføjet.

Foto: AirportWeather.com

Mange virksomheder bruger nu Meandair vejrdata, og flere piloter bruger for eksempel allerede Meandair vejrudsigter i værktøjer som SkyDemon. 

Bemærk at vi tilbyder vores medlemmer rabat på køb af SkyDemon.

Får at man kan opnå rabat på oprettelsen, kræver det at vi har minimum 4 bestillinger samlet. Vi sender en bestilling afsted til SkyDemon i denne uge, så send os gerne en mail, hvis du ønsker at være med på den bestilling eller gerne vil skrives op til næste pulje, det er ganske uforpligtende.

Du kan læse mere om vores aftale med SkyDemon på www.aopadmu.dk.

 

 

Med venlig hilsen
Sekretariatet