Logo
banner

Klik for print-venlig udgave

Seneste nyt fra DMU  - sprogtests, skill test gebyr -

Ændring af prøvegebyr
På grund af nye krav om forsikringsansvar for vores kontrollanter og omkostninger til fornyelse af examiner rettighed hvert 3. år (ca. 8.700 kr. pr. fornyelse til Trafikstyrelsen) ser vi os nødsaget til pr. den 1. januar 2014 at hæve DMU prøvegebyret ved aflæggelse af PPL(A) SE skill test fra de nuværende 300 kr. til 800 kr. Gebyret på 800 kr. dækker de omkostninger, der er forbundet med driften af DMU's kontrollantordning.

 

 

Sprogtest
Som de fleste er klar over, skal alle med radiocertifikat have et gyldigt sprogtest karakterkort, for at må tale i flyradio. KDA’s sprogtestvirksomhed tilbyder, ved hjælp af de frivillige sprogassessorer og sekretariatet at gennemføre sprogtestene og administration heraf. Bortset fra dækning af transportomkostninger er sprogtesten gratis for DMU's medlemmer.

Sidste frist for at få gennemført sprogtest er den 31. marts 2014, som er udløbsdato for hundredevis af N-BEG certifikater hos vores medlemmer. Uden gyldigt sprogtest karakterkort må du pr. den 1. april 2014 ikke udføre flyvninger hvor der er krav om brug af radio. Vi opfordrer til at du kontakter din flyveklub for at høre nærmere om mulighederne for aflæggelse af sprogtest.

Læs mere i KDA's Bulletin og på www.kda.dk