AOPA DMU Pilot Safety Day -

Invitation til AOPA DMU Pilot Safety Day
Lørdag, den 25. maj på Herning Flyveplads

Vi har sammensat et spændende program, der byder på en blanding af aktuelle flyverelaterede emner, i teori og praksis, ny viden og hyggeligt socialt samvær.

Kom og bliv klogere på bl.a.:

  • Mulighederne i de nye Part M Light regler
  • Dit fly's performance, i teori og praksis
  • Mulighed for direkte modtagelse i cockpittet af vejr-, notam- og trafikoplysninger via AUT
  • Hvordan du flyver mere sikkert til private flyvepladser
  • RNAV versus RNP
  • PBN
  • ...og meget andet.

Programmet er ikke reduceret i forhold til det oprindelige 2-dags program, men kogt ned så du nu har mulighed for at vælge det spor, som du finder mest interessant. Det betyder også at deltagerprisen er væsentligt reduceret, deltagelse koster 250 kr./person, som både inkluderer frokost, middag og startafgifter.

Vi glæder os over at have modtaget mange tilmeldinger i første tilmeldingsrunde. Oprindeligt var Pilot Safety Days planlagt over 2 dage, men flertallet af tilmeldte havde fravalgt overnatning og primært tilmeldt sig deltagelse om lørdagen. Som vi tidligere har skrevet til dig, besluttede vi derfor at ændre Pilot Safety Days til et 1-dags arrangement. 

Bemærk - tilmeldingfristen er søndag, den 19. maj 2019.
Har du tidligere tilmeldt dig deltagelse om lørdagen, er din tilmelding fortsat gældende, men vi må alligevel bede dig om at indsende nedenstående tilmeldingsblanket, så vi modtager information om hvilket spor (track) du ønsker at følge. Tilmelding er efter "først til mølle princippet", da der er begrænset antal pladser.

De dele af programmet, hvor der er samtidige aktivteter bedes du venligst på tilmeldingsblanketten markere hvilke aktiviteter du ønsker at deltage i.


Program og praktiske detaljer - klik her

Tilmeldingblanket - klik her

Spørgsmål vedrørende Pilot Safety Day og tilmelding rettes til pha@aopa.dk