Logo
banner

Klik for print-venlig udgave

Nye medlemsfordele -

 Spar penge på fly vedligehold

DMU har indgået aftale med Air Service Vamdrup ApS om rabat på service- og reparationsarbejde.

Som DMU medlem får du nu10 % rabat på arbejdstimesatsen i forbindelse med service- og reparationsarbejder på dit fly. DMU rabatten får du ved at dokumentere dit DMU medlemskab overfor Air Service Vamdrup ApS, enten ved at fremvise dit DMU Air Crew Card eller DMU medlemskort kombineret med billed legitimation.  

Er du ikke allerede i besiddelse af et DMU Air Crew Card og ønsker et sådant, kan du upload foto og oplyse certifikatnummer ved at logge ind på www.flyvdmu.dk, Så modtager du et gratis DMU Air Crew Card, når vi udsender medlemskort primo 2015. Uden upload af foto og certifikatnummer modtager du istedet et DMU medlemskort. Du kan læse mere om DMU's medlemskort her

Skriv til os ved spørgsmål om login. 

Flere fordele i forsikringsaftalen med Sirius Aviation 

Vores aftale med Sirius Aviation er nu udvidet til at omfatte medlemsrabat for helikopterejere. Det er som noget helt nyt også muligt at forsikre  fastvinget fly og helikoptere på andet EU register. 

Helikopterejere kan som DMU medlem opnå 10 % rabat på kaskopræmien det første år og 5 % de efterfølgende år. 

Ved forsikring af fastvinget fly og helikoptere på andet EU register end OY, er det et krav at luftfartøjet har base i Danmark og at flyejer har dansk folkeregisteradresse. 

På DMU's hjemmeside finder du mere information og formularer til at indhente et uforpligtende forsikringstilbud.